​Arrangementer

Hos Odsherred Eventpark afholder vi mange forskellige arrangement, og vi har noget, at tilbyde alle uanset alder og temperament. Polterabender og firmaarrangementer er det vi primært afholder, men også rusture, skoleudflugter, børnefødselsdage o.lign. har vi erfaring med. Vi er altid imødekommende over for ideer, og nyder at spare med jer, for at arrangere det helt rigtige arrangement. Vi er meget fleksible både ift. jeres ønsker, men også aktiviteterne i parken. Ønsker I f.eks. kun halvanden times paintball, fordi det er lige netop det, der passer ind i jeres kalender, kan det sagtens lade sig gøre. Dette gælder for alle aktiviteter i parken.

Ønsker I at spise her, er I velkomne til, at medbringer egen mad. Vil I hellere have, at vi bestiller og får maden leveret udefra, kan vi også sagtens dette. Vores parkareal med borde-bænkesæt, kan benyttes frit både før, under eller mellem aktiviteter.

Ift. drikkevare, er det tilladt, at medbringe alkohol, mens sodavand sælges til rimelige penge på stedet.

Alle deltagere skal underskrive en ansvarsfraskrivelse inden spilstart - uanset hvilke aktiviteter I skal lave. Den kan enten underskrives på stedet eller downloades her, printes og underskrives hjemmefra. Bemærk, at man skal være fyldt 16 år, får at få lov til, at spille paintball. Er deltageren/spilleren ikke fyldt 18 år, skal der medbringes skriftlig tilladelse fra forældremyndighedsindehaver download dokument her.

Skriv en mail, eller ring 25477687, hvis I har spørgsmål, eller ønsker at booke et arrangement.

Se vores arrangementer her: Polterabend, Firmaarrangementer og Andre arrangementer.

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt