Polterabend

Hos Odsherred Eventpark har vi stor erfaring med polterabender, og i sommermånederne afholder vi polterabender hver weekend.

Fra og med sæson 2021, er bruden/gommer GRATIS hos os, ved minimum 10 deltagere!

Vi ønsker, at tilpasse os netop jeres behov og ønsker, så I får præcis den polterabend I vil. Vi er meget fleksible mht. at tilpasse længden af vores aktiviteter, så de passer ind i jeres program for dagen. Ønsker I f.eks. blot én, eller halvanden times Paintball, er det muligt. Det samme er reduceret aktiviteter i Eventgames. Da I som regel er en større gruppe til en polterabend, er det også meget normalt, at der kun spilles halvdelen er vores 18-hullers fodboldgolfbane, da det ellers vil tage for lang tid for f.eks. 10 mennesker, at spille alle 18 huller.

Ønsker I at spise her, er I velkomne til, at medbringer egen mad. Vil I hellere have, at vi bestiller og får maden leveret udefra, kan vi også sagtens dette. Vores parkareal kan benyttes frit både før, under eller mellem aktiviteter.

Ift. drikkevare, er det tilladt, at medbringe alkohol, mens sodavand sælges til rimelige penge på stedet.

Alle deltagere skal underskrive en ansvarsfraskrivelse inden spilstart - uanset hvilke aktiviteter I skal lave. Den kan enten underskrives på stedet eller downloades her, printes og underskrives hjemmefra. Bemærk, at man skal være fyldt 16 år for, at spille paintball. Er deltageren/spilleren ikke fyldt 18 år, skal der medbringes skriftlig tilladelse fra forældremyndighedsindehaver download dokument her.

Skriv en mail, eller ring 25477687, hvis I har spørgsmål, eller ønsker at booke en polterabend.

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt