Eventgames

Eventgames er en sjov og udfordrende konkurrence, hvor I konkurrerer individuelt eller i hold. Eventgames består af en række udendørs-aktiviteter, der er både sjove og hyggelige, men også udfordrende for alle uanset køn og fysisk formåen.

Vi tilbyder følgende aktiviteter: Øksekast, bueskydning, luftgevær, luftpistol, sømblok, pusterør, 1. hul på fodboldgolf-banen, sækkevæddeløb, testikelgolf, torvtræk og hesteskokast.

Området

Eventgames foregår i et hyggeligt og idyllisk skovområde - eventskoven. I eventskoven, er der en perfekt blanding af skygge og læ for regn og vind, men også massere solindfald. I de koldere måneder, er der mulighed for at tænde op i bålet, der er placeret centralt i eventskoven, og Eventgames er derfor ideelt alle årets måneder – uanset om der skal serveres kolde øl, eller varm kakao under aktiviteterne. I eventskoven, er der også en stor shelter, hvor der kan søges læ, hvis regnen vælter ned.

Aktiviteter og priser:

I eventgames tilbyder vi to pakker:

Pakke A: 5 valgfrie aktiviteter (Vælg selv, eller lad os stå for det): 250 kr. pr. person.

Minimumsprisen for pakke A er 2000 kr. (8 personer) Dvs. I må gerne være f.eks. 6 deltagere, men skal stadig betale for 8 (i alt 2000 kr.)

Pakke B: 10 valgfrie aktiviteter (vælg selv, eller lad os stå for det): 375 kr. pr. person.

Minimumsprisen for pakke B er 2250 kr. (6 personer) Dvs. I må gerne være f.eks. 5 deltagere, men skal stadig betale for 6 (i alt 2250 kr.)

Vi tilbyder følgende aktiviteter: Øksekast, bueskydning, luftgevær, luftpistol, sømblok, pusterør,

1. hul på fodboldgolf-banen, torvtræk og hesteskokast.

Praktisk

Et eventgames-arrangement vil normalt tage 1,5-2 timer for et gennemsnitligt hold på 10-12 personer. Ved større hold bestræber vi os på, at være to instruktører til stedet, for at mindske ventetiden mellem aktiviteterne. Eventgames foregår i et åbent skovområde. Ifør dig fornuftige sko og tøj tilpasset vejret.

Ved eventgames (og paintball), beder vi om et depositum for reservation af tidspunktet.

Depositummet er 30-50 % af den samlede pris. Den resterende beløb betales umiddelbart efter arrangementet. Vi tager ikke imod kort, og betaling foregår derfor kontant, med MobilePay eller via bankoverførsel.

Store arrangementer

Shelteren i eventskoven har indbygget bar, hvorfra vi kan lange øl, sodavand og mad over disken. Ved større arrangementer, har vi også mulighed for at sætte et eller flere telte op, og have plads til op imod 100 gæster til spisning, hygge og masser aktiviteter. Vi tilbyder stor fleksibilitet og arbejder kreativt med at finde en løsning lige efter jeres tanker.

Ved et stort heldagsarrangement med parkens aktiviteter tilkøbt, vil eventskoven som regel være møde-/spisested. Derfra vil folk blive fordelt ud til diverse aktiviteter, der udover eventgames er: paintball,fodboldgolf og vores ’små’-aktiviteter.

NB: Ønsker I at aflyse arrangementet efter booking, skal det skal senest 10 hverdage forinden, før depositummet betales tilbage.

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt