​Fodboldgolf med mulighed for pay and play

​Eventparkens fodboldgolfbane er placeret i hyggelig og fredsommelig natur med udsigt over den smukke Lammefjord. Odsherred Eventpark har sandsynligvis landets bedst beliggende fodboldgolfbane. Vi ligger under en times kørsel fra både Kalundborg og København.

VI HAR ÅBENT ALLE ÅRETS DAGE I TIDSRUMMET 8-22

​PAY AND PLAY - INTET BEHOV FOR TIDSBESTILLING

Sådan spiller du fodboldgolf på vores baner​

​Vi bruger Pay-and-Play, hvilket betyder, at I ikke behøver ringe og bestille tid i forvejen. I dukker blot op, betaler, tager en fodbold og går i gang. I boldrummet er der betalingsstander med mulighed for betaling via MobilePay eller kontant, en stor boldreol, samt et køleskab, hvor vi sælger drikkevare. I rummet har vi fysiske kvalitets-scorekort, men I kan også finde vores bane via appen 'gScore' - QR-kode og forklaring er i boldrummet.

Er I en større gruppe, f.eks. en skoleklasse, uddannelsesinstitution eller virksomhed, der ønsker et særligt arrangement, er I velkomne til at kontakte os med jeres ønsker og planer, så finder vi en god løsning til jer.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid folk er om at gå banens 18 huller, men for en mindre gruppe på en holdfuld personer, vil det typisk tage 2 timer.

I er velkomne til selv at medbringe mad, der kan nydes enten før, under eller efter spillet ved vores dertil indrettede område. Øl og vand sælges på stedet. Af hensyn til andre gæster skal hunde være i snor.

Vi tilbyder også paintball til jeres polterabend! Ring til os, eller skrive os en mail på kontakt@ods-event.dk

priser​​ for frit spil hele dagen

Voksen (15-59 år)​

125 kr.​

Barn (6-14 år)

65 kr.​

Senior/pensionist
​(+60 år)​

65 kr.​

Sæsonkort inkl. medlemsskab af
​Fodboldgolfklub odsherred

Voksen (15-59 år)​

500 kr.​

Barn (6-14 år)

400 kr.​

Senior/pensionist
​(+60 år)​

400 kr.​

​Hvad er fodboldgolf?

​Fodboldgolf er en kombination af to kendte sportsgrene, hvilket også fremgår af navnet. Det bruger hovedsageligt regler fra minigolf, f.eks. er der typisk 18 huller, og bolden skal sparkes eller dribles gennem forskellige forhindringer med varierende sværhedsgrader. I stedet for en kølle bruger deltagerne deres ben til at få bolden i hullerne. 

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt