​Fodboldgolf med mulighed for pay and play

​Eventparkens fodboldgolfbane er helt unikt placeret med udsigt over den smukke Lammefjord. Banen er placeret højt og giver derfor et formidabelt udsyn over smuk og fredsommelig natur. Odsherred Eventpark har muligvis landets flotteste fodboldgolf-bane - og så ligger vi en time fra Kalundborg, tæt på København.

ÅBNINGSTIDER ER 8-21 ALLE DAGE

- OGSÅ SØN-/HELLIGDAGE

Undgå køer og tidsbestilling

Betal med pay and play

Sådan spiller du fodboldgolf på vores baner​

​Fra begyndelsen af sæson 2020 skete der en række ændringer i parken, herunder på fodboldgolf-banen. Vi har indført Pay-and-Play, hvilket betyder, at I ikke behøver ringe og bestille tid i forvejen. I dukker blot op, betaler, tager en fodbold og går i gang. I boldrummet er der naturligvis scorekort – alternativt kan I bruge appen Gscore (findes kun til IOS), hvor vi har oprettet Odsherred Eventparks fodboldgolf-bane.

Er I en større gruppe, f.eks. en skoleklasse, uddannelsesinstitution eller virksomhed, der ønsker et særligt arrangement, er I velkomne til at kontakte os med jeres ønsker og planer, så finder vi en god løsning til jer.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid folk er om at gå banens 18 huller, men for en mindre gruppe vil det typisk tage 1-2 timer.

I er velkomne til selv at medbringe mad, der kan nydes enten før, under eller efter spillet ved vores dertil indrettede område. Øl og vand sælges på stedet til rimelige penge. Af hensyn til andre gæster skal hunde være i snor.

Vi tilbyder også paintball til jeres polterabend! Ring til os, eller skrive os en mail på kontakt@ods-event.dk

priser​​ for frit spil hele dagen

Voksen (15-59 år)​

125 kr.​

Barn (6-14 år)

65 kr.​

Senior/pensionist
​(+60 år)​

65 kr.​

Sæsonkort inkl. medlemsskab af
​Fodboldgolfklub odsherred

Voksen (15-59 år)​

500 kr.​

Barn (6-14 år)

400 kr.​

Senior/pensionist
​(+60 år)​

400 kr.​

​Hvad er fodboldgolf?

​Fodboldgolf er en kombination af to kendte sportsgrene, hvilket også fremgår af navnet. Det bruger hovedsageligt regler fra minigolf, f.eks. er der typisk 18 huller, og bolden skal sparkes eller dribles gennem forskellige forhindringer med varierende sværhedsgrader. I stedet for en kølle bruger deltagerne deres ben til at få bolden i hullerne. 

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt