Fodboldgolf - Pay and Play

Eventparkens fodboldgolfbane, er helt unikt placeret med udsigt over den smukke Lammefjord. Banen er placeret højt, og giver derfor et formidabelt udsyn over smuk og fredsommelig natur. Det er muligvis landets flotteste fodboldgolf-bane.

Åbningstider: kl. 8-21 alle dage (også søn-/helligdage)

Priser:

Pr. voksen (15-59 år): 125 kr. for frit spil hele dagen.

Pris pr. barn (6-14 år): - 65 kr. for frit spil hele dagen.

Pr. senior/pensionist (+60 år): 65 kr. for frit spil hele dagen.

Sæsonkort (og medlemskab af Fodboldgolfklub Odsherred): Voksne(15-59 år): 500 kr. Børn (6-14 år): 400 kr. Senior/pensionist (+60 år): 400 kr.

Medlemskabet og dermed sæsonkortet kan købes på klubbens hjemmeside, fgko.dk. Hjemmesiden er under opbygning, men det er nu muligt, at købe sæsonkortet/medlemsskabet. 

Pay-and-Play

Fra 2020 sæsonens start skete der en række ændringer i parken, herunder på fodboldgolf-banen. Vi har indført Pay-and-Play, hvilket betyder at I ikke behøver ringe og bestille tid. I dukker blot op, betaler, tager en fodbold og går i gang. I boldrummet er der naturligvis scorekort – alternativt kan I bruge appen Gscore (findes kun til IOS), hvor vi har oprettet Odsherred Eventparks fodboldgolf-bane.

Er I en større gruppe, f.eks. en skoleklasse, uddannelsesinstitution eller virksomhed, der ønsker et særligt arrangement, er I velkommen til, at kontakte os med jeres ønsker og planer, og vi vil finde en god løsning til jer.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid folk er om, at gå banens 18 huller, men for en mindre gruppe vil det typisk tage 1-2 timer.

I er velkomne til selv, at medbringe mad, der kan nydes enten under spillet, eller før/efter spillet, ved vores dertil indrettedeområde. Øl og vand sælges på stedet til rimelig penge. Af hensyn til andre gæster SKAL hunde være i snor.

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt