Fodboldgolf

Eventparkens fodboldgolfbane, er helt unikt placeret med udsigt over den smukke Lammefjord. Banen er placeret højt, og giver derfor et formidabelt udsyn over smuk og fredsommelig natur.

Hvert af banens 18 huller, har to startpositioner (teesteder). Som i almindelig golf, er de to startpositioner markeret med gul (herretee) og rød (dametee).

Fodboldgolf behøver i princippet ikke blive booket i forvejen, men det er altid en god ide, at ringe eller skrive inden I er her. Særligt om lørdagen, er det en god ide, at kontakte os inden, da der som regel er kunder i parkens øvrige aktiviteter.

Er I en større gruppe, f.eks. en skoleklasse, uddannelsesinstitution eller virksomhed, der ønsker et særligt arrangement, er I velkommen til, at kontakte os med jeres ønsker og planer, og vi vil finde en god løsning til jer.

Det er meget forskelligt, hvor lang tid folk er om, at gå banens 18 huller, men for en mindre gruppe vil det typisk tage 1,5-2 timer.

I er velkomne til selv, at medbringe mad, der kan nydes enten under spillet, eller før/efter spillet, ved vores dertil indrettedeområde. Sodavand sælges på stedet.

Pris pr. person: 125 kr.

Pris pr. barn (<12 år): 50 kr.

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage om ugen - året rundt! Ring eller skriv så finder vi en tid der passer jer.​

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt