Paintball i Odsherred Eventpark​

​I mange år har paintball været en populær aktivitet til fødselsdage, polterabender og som firmaevents. I Odsherred Eventpark kan I boltre jer på to store baner og vælge mellem forskellige pakker alt efter jeres behov. Vi har en god beliggenhed mellem Kalundborg og København, ca. en times kørsel fra begge byer.

Polterabend​

Fra sæson 2021 spiller bruden/gommen​ gratis hos os ved min. 10 deltagere. 

på jeres præmisser​

book to baner i stedet for én, tilkøb ekstra udstyr og slip for at betale for omklædning.

Derfor skal I holde jeres paintball-arrangement i Odsherred Eventpark

  1. ​Hos Odsherred Eventpark har vi selvfølgelig kunden og den gode oplevelse i fokus. Derfor er instruktion, omklædning og forklaring af regelsæt ikke en del af det bookede tidsrum. Det vil sige, at I har 2 timers reel spilletid, og at banen er reserveret i 2,5 timer, da omklædning osv. som regel tager 20-30 min. I betaler altså kun for tiden på banen - og får langt mere for pengene.
  2. Er der ingen bagkant, og har I kugler til overs, går vi gerne 10-15 min. over tiden, så I kan få brændt det sidste krudt af. Vi sigter altid efter at give den bedste service, og vi er fleksible, hvis tiden og andre omstændigheder tillader det!

  3. Leje af geværer, masker, dragter og andet tilbehør hører med i prisen. Der kan tilkøbes ekstra kugler, hvis I ønsker det - vi har også en pakke med ubegrænset ammunition! I kan sammenligne de to pakker længere nede på siden.

  4. Vi tilbyder to forskellige baner: Den ene er en nervepirrende og udfordrende skovbane, der er dækket af træer, buske og skjul, som gør, at man er nødt til at tænke strategisk hele tiden. Du ved nemlig aldrig, hvor din modstander befinder sig. Vi garanterer for, at at usikkerheden vil få pulsen i vejret og sveden til at drive. Den anden bane er en open-field bane med skøn natur samt flere skjul og skyttegrave. På denne bane har du et langt større overblik, hvilket giver mulighed for en mere aggressiv og fremstormende taktik.

  5. Kan du ikke vælge mellem vores to baner? Det er intet problem, for I kan spille på begge samtidig - I booker altså ikke kun én bane hos os. Det betyder, at I kan spille lige på den måde, I har lyst til, helt uden at det koster ekstra.

BEMÆRK Paintball er kun tilladt i alderen 16+ år. Er en deltager endnu ikke fyldt 18 år​, skal de have skriftlig tilladelse af forældremyndighedsindehaver.


​Download tilladelsen her.

Vi tilbyder også fodboldgolf eller andre gode events til jeres polterabend! - Ring til os eller skriv os en mail på kontakt@ods-event.dk​.

​Vælg mellem vores to pakker

the defender​

Leje af alt nødvendigt udstyr

2 timers reel spilletid

200 kugler pr. person​

 

mulighed for tilkøb af ekstra kugler og drikkevarer i cafeen

Min. antal deltagere er 8 personer. Kontakt os, hvis i er færre, så finder vi en løsning og en tid til jer.

300 kr. pr. person

the Destroyer​

Leje af alt nødvendigt udstyr

2 timers reel spilletid

ubegrænset antal kugler​

Gratis drikkevarer (ikke alkohol)

Min. antal deltagere er 6 personer. Kontakt os, hvis i er færre, så finder vi en løsning og en tid til jer.

500 kr. pr. person

​Hvad er paintball?

I et paintball-spil er man typisk to eller flere hold, der kæmper mod hinanden. Deltagerne skyder på hinanden med såkaldte paintball-kugler med maling inden i, og derfor er man iklædt særlige dragter, så man ikke får maling på sit tøj. Det er desuden påkrævet at bære maske, så man ikke beskadiger sit syn, hvis man får en kugle i ansigtet.

Målet med spillet kan enten være at eliminere sin modstander eller ​capture the flag. Før spillet begynder, forklarer vores instruktør jer reglerne, men I bestemmer som udgangspunkt selv, hvordan I vil spille.

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt