Paintball i Odsherred Eventpark​

Paintball er en sjov og actionfyldt aktivitet til f.eks. polterabender, firmaarrangementer, skole-udflugter og fødselsdage. Hos Odsherred Eventpark kan I boltre jer på to store, og vidt forskellige baner, og vælge mellem forskellige pakker alt efter jeres behov. Vi har en god beliggenhed mellem Kalundborg og København, ca. en times kørsel fra begge byer.

Polterabend​

bruden/gommen deltager​ gratis hos os ved min. 10 deltagere. 

UBEGRÆNSET KUGLER!​

Vi er muligvis den eneste bane i Danmark, DER har en pakke med ubegrænset kugler og sodavand

Derfor skal I holde jeres paintball-arrangement i Odsherred Eventpark

  1. ​Hos Odsherred Eventpark har vi selvfølgelig kunden og den gode oplevelse i fokus. Derfor er instruktion, omklædning og forklaring af regelsæt ikke en del af det jeres spilletid. Det vil sige, I har 2 timers reel spilletid. Omklædning, gennemgang af regler og sikkerhedsforanstaltninger er ikke en del af jeres spilletid.
  2. Er der ingen bagkant, og har I kugler til overs, går vi gerne 10-15 min. over tiden, så I kan få brændt det sidste krudt af. Vi sigter altid efter at give den bedste service, og vi er fleksible, hvis tiden og andre omstændigheder tillader det!

  3. Leje af geværer, masker, dragter og andet tilbehør hører med i prisen. Der kan tilkøbes ekstra kugler, hvis I ønsker det - vi har også en pakke med ubegrænset ammunition! I kan sammenligne de to pakker længere nede på siden.

  4. Vi tilbyder to forskellige baner: Den ene er en nervepirrende og udfordrende skovbane, der er dækket af træer, buske og skjul, som gør, at man er nødt til at tænke strategisk hele tiden. Du ved nemlig aldrig, hvor din modstander befinder sig. Vi garanterer for, at dine nerver vil få pulsen i vejret og sveden til at drive. Den anden bane er en open-field bane med skøn natur, flere skjul samt to store baser. På denne bane har du et langt større overblik, hvilket giver mulighed for en mere aggressiv og fremstormende taktik.

  5. Hos os har I automatisk adgang til begge baner. Vores 'Safe-zone', hvor I sidder mellem spillene, er placeret mellem de to baner, og herfra kan vi sende jer ud til netop den bane I ønsker at spille på!

BEMÆRK Paintball er kun tilladt i alderen 16+ år. Er en deltager endnu ikke fyldt 18 år​, skal de have skriftlig tilladelse af forældremyndighedsindehaver.


​Download tilladelsen her.

Vi tilbyder også fodboldgolf eller andre gode events til jeres polterabend! - Ring til os eller skriv en mail til kontakt@ods-event.dk​.

​Vælg mellem vores to pakker

the defender​

Leje af alt nødvendigt udstyr

2 timers reel spilletid

200 kugler pr. person​

 

mulighed for tilkøb af drikkevare og ekstra kugler

Ved 1-8 deltagere er den samlede pris 2400 kr.

300 kr. pr. person

the Destroyer​

Leje af alt nødvendigt udstyr

2 timers reel spilletid

ubegrænset antal kugler​

Gratis drikkevarer (ikke alkohol)

Ved 1-6 deltagere er den samlede pris 3000 kr.

500 kr. pr. person

​Hvad er paintball?

I paintball er man typisk to hold, der kæmper mod hinanden. I er iført ens camouflage-dragter og masker, så det kun er armbindene, der adskiller holdene fra hinanden. Deltagerne skyder på hinanden med såkaldte paintball-kugler, der består af ren naturfarve. Vores kugler er 100% oliefri, og de efterlader intet restprodukt i naturen. Hos Odsherred Eventpark tilbyder vi et højkvalitetsprodukt. Det betyder bl.a. at vi går meget op i sikkerheden, så I kan få den bedst mulige oplevelse, og et paintball-arrangement hos os indledes altid med grundig gennemgang af sikkerhedsreglerne.

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt