Paintball

Odsherred paintball tilbyder to forskellige baner. Den ene, er en nervepirrende og udfordrende skovbane. Banen er tætpakket af træer, buske og skjul, og der skal derfor tænkes strategisk, da du aldrig ved, hvor din modstander gemmer sig. Vi garanterer, at usikkerheden får pulsen i vejret, og sveden til at drive.

Parkens anden bane, er en open-field bane i lækker natur med en række skjul og skyttegrave. Her har du et langt større overblik, hvilket giver mulighed for en mere aggressiv og fremadstormende taktik.

Vi tilbyder muligheden, for at spille på begge baner - i booker altså ikke kun én bane.

Inkluderet i prisen er, naturligvis også, leje af geværer, masker og dragter + tilbehør. Ekstra kugler kan tilkøbes 'The Defender'-pakken.

Hos Odsherred Eventpark, ønsker vi at have kunden i fokus. Derfor er instruktion, omklædning og forklaring af regelsæt, IKKE en del af det bookede tidsrum. I har 2 timers reel spilletid. Dette betyder, at i reserverer banen i 2,5 timer, da omklædning osv. som regel tager 20-30 min.

Fra og med sæson 2021, er bruden/gommer GRATIS hos os, ved minimum 10 deltagere!

Er der ingen bagkant, og har i kugler til overs, går vi også gerne 10-15 min. over tiden. Vi sigter altid efter, at give den bedst mulige service og er fleksible, hvis tid og andre omstændigheder ellers tillader det!

Vi tilbyder to forskellige pakker - begge naturligvis med mulighed for tilkøb af ekstra kugler.​​​

The Defender:

  • Leje af alt nødvendigt udstyr
  • 2 timers reel spilletid
  • 200 kugler pr. person

300 kr. pr. person

Minimum antal deltagere er i udgangspunktet 8 personer. Er I færre end dét, er I velkommen til at kontakte os - måske vi alligevel kan finde plads til jer!

The Destroyer:

  • Leje af alt nødvendigt udstyr
  • 2 timers reel spilletid
  • Ubegrænset antal kugler!
  • Fri drikkelse! (ikke alkohol)

500 kr. pr. person

Minimum antal deltagere er i udgangspunktet 6 (seks) personer. Er I færre end dét, er I velkommen til at kontakte os - måske vi alligevel kan finde plads til jer!

Bemærk, at paintball kun er tilladt i alderen 16+ år, og de der endnu ikke, er fyldt 18 år, skal have skriftlig tilladelse af forældremyndighedsindehaver.

Download tilladelsen her.

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt