Skal du holde polterabend?​

​Hos Odsherred Eventpark har vi stor erfaring med polterabender, og i sommermånederne afholder vi min. et polterabend hver weekend. Med en times kørsel fra København og gode transportmuligheder fra omkringliggende byer, f.eks. Kalundborg, er vi den oplagte lokation for din næste fest eller begivenhed.

GOMMEN ER GRATIS

FRA SÆSON 2021 DELTAGER BRUDEN/GOMMEN​ GRATIS I ALLE TYPER ARRANGEMENTER HOS OS MED MIN. 10 DELTAGERE.​

stort aktivitetsudvalg

Gør den store dag til noget helt særligt! Vælg mellem forskellige aktiviteter, som alle kan tilpasses jeres tidsplan.

Få lige det polterabend, I ønsker jer

Da vi har mange års erfaring med at holde polterabender for både mænd og kvinder, ved vi, at denne dag helst skal være noget helt særligt, og ofte har arrangørerne brugt lang tid på at udvælge de helt rigtige aktiviteter - som regel bundet af en stram tidsplan. ​Vi ønsker at tilpasse os netop jeres behov og ønsker, så I får den bedste dag sammen. Vi er meget fleksible ift. at tilpasse længden af vores aktiviteter, så de passer ind i jeres program for dagen. 

Det betyder, at vi ofte laver særlige aftaler om tid og pris, så tidsplanen går op. Vi tilbyder derfor reducerede udgaver af alle vores aktiviteter, men uden det går ud over det sjove ved dem. Hvis I har spørgsmål til, hvordan vi kan sammensætte jeres dag, er I velkomne til at kontakte os.

I kan medbringe jeres egen mad og drikke

​Det er oplagt at tage en spise- og drikkepause hos os, fordi vi har gode faciliteter til dette - lige midt i den skønne natur. Ønsker I derfor at spise eller drikke her, er I velkomne til at medbringe egen mad og drikkevarer. Hvis I hellere vil have, at vi bestiller mad og får det leveret udefra, kan vi sagtens arrangere dette, hvis det er aftalt på forhånd. Vores parkareal kan benyttes frit både før, under, mellem og efter jeres aktivitet. Nedenunder ses mulighederne og priserne på fodboldgolf, paintball og eventgames.

BEMÆRK Det er tilladt at medbringe alkohol, mens sodavand skal købes i vores café. Det sælges til rimelige priser på stedet.

​Hvad kunne I tænke jer at lave?

Fodboldgolf

Pay to play - ingen booking

Spil på en bane med 18 huller

​god mulighed for at nyde mad & drikke

125 kr. pr. person​

paintball

Vælg mellem to pakker

Spil på vores to store baner

Tilkøb ekstraudstyr og kugler

The defender

300 kr. pr. person

min. 8 deltagere​

The destroyer

500 kr. pr. person

Min 6. deltagere​

eVENTGames

Prøv mange forskellige aktiviteter/lege

Få jere​s egen instruktør

​godt til store selskaber på over 10 pers.

250 kr. pr. person​

​Yderligere informationer vedr. polterabend

​Alle deltagere skal underskrive en ansvarsfraskrivelse inden spilstart - uanset hvilke aktiviteter I skal lave. Den kan enten underskrives på stedet eller downloades her, printes og underskrives hjemmefra. Bemærk, at man skal være fyldt 16 år for at spille paintball. Er deltageren/spilleren ikke fyldt 18 år, skal der medbringes skriftlig tilladelse fra forældremyndighedsindehaver download dokument her.

Skriv gerne til vores e-mail kontakt@ods-event.dk​ eller ring 25477687, hvis I har spørgsmål, eller ønsker at booke jeres polterabend.

​​Services og ydelser

Åbningstider

Vi har åben alle dage i ugen - året rundt! Fodboldgolf-banen har åbent alle dage, kl. 8-21.

Kontakt os

Nykøbingvej 158, 4571 Grevinge

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt